luni, 3 martie 2014

Proiecte noi...

Buna seara tuturor! Imi cer scuze ca nu am mai postat in ultimul timp, dar am avut cateva probleme tehnice ( mi sa stricat telefonul si din lipsa de fonduri nu imi permit altul)
Dupa cum majoritatea stiti lucrez la un nou proiect, vreau sa fac un blog al tuturor in care sa posteze oricine. Nu stiu cat succes va avea acest proiect de aceea vreau sa il pornesc doar cand voi avea 10 membri. Asa ca cine vrea sa faca parte din acest proiect este rugat sa ma contacteze la adresa: srcpunct@gmail.com . M-am gandit si la un slogan. "Hai sa dam mana cu mana,/ Toti bloggeri impreuna." Numele o sa il stabilim de comun acord.
Tot la categoria proiecte noi intra si urmatorul. Asi vrea sa ma apuc de videoblog. Dar asta pe la sfarsitul anului cred, pentru ca acum debea imi fac timp de blog.
Ar mai fi inca un proiect, dar acesta este mai costisitor si am nevoie de o locatie si de finantare. Asi vrea sa organizam odata pe an un congres al bloggerilor. Acolo se adune toti bloggeri din Romania, iar cei mai buni sa fie premiati.
Cam astea ar fi proiectele pentru anul acesta. Cine ma sustine e rugat sa faca un pas in fata si sa ma contacteze.
Multumesc pentru atentie!
Daca v-a placut distribuiti pe retelele de socializare. E gratis si ma ajuta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu