joi, 20 februarie 2014

Illuminati, mit sau realitate..

Se spune ca gruparea Illuminati e o organizatie oculta care a luat nastere prin anul 1776, undeva prin Orientul Apropiat. Acolo s-a pus la cale o conspiratie care avea ca scop dominarea lumii. Asa a luat nastere "Fratia Sarpelui" care il venera pe cel rau.
V-ati imaginat vreodata ca "Puterea" pentru care se bat Statele Unite, Rusia, Europa nu e defapt ceea ce pare? Toate aceste tari sunt doar niste piese de joc, manuite din umbra. Dincolo de anonimat ei detin adevarata putere. Ei fac legi si instituie guverne. Despre identitatea Illuminatiilor se cunosc foarte putine lucruri. Nu apar niciodata in mass-media pentru ca ei o detin si o controleaza.
De asemenea averile lor sunt incredibile, sistemul bancar mondial e la degetul lor mic. Ei detin sume de ordinul miilor de miliarde de dolari.
Prin anul 1785 au fost arestati cativa membri, dar neimportanti, Illuminati Bavarezi erau organizati foarte bine.
In anul 1875 a existat o mica scapare, un curier al Illuminatiilor Bavareze a fost trasnit in timpul unei furtuni. Asupra lui a fost gasit un document care e cunoscut sub numele de "Noul testament al satanei"
De asemenea se spune ca Illuminati vor restrange numarul populatiei de la cateva miliarde la cateva milioane. In acest scop vor creea razboaie, crize alimentare si boli fara leac.
Concluzia este urmatoarea:
Illuminati nu ar fi reusit sa ajunga atat de puternici daca oamenii nu s-ar fi lasat manipulati si nu le-ar fi permis sa le controleze destinele...
Voi ce parere aveti,exista sau nu Illuminati?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu