duminică, 31 august 2014

Weekend ( codrin bradea) II

Dupa doua ore petrecute cu doctorul langa mine( care, apropo, isi ia bani degeaba) am inceput sa vorbesc. Nu am apucat sa scot nici doua vorbe iar asistenta (care statea lanaga mine) deja era beata.
Doctorul se intoarce brusc cu fata la mine. (mai bine nu se intorcea, ca am vomitat direct pe halatul lui care trebuia sa fie alb, dar nu era.). Nici nu am apucat sa ma sterg bine la gura (cu cearsaful, bineinteles) ca direct il vad cum ia in mana seringa, pregatit sa ma injecteze.... Incep sa tip..
- ajutor, vrea sa ma violeze cu acul de la seringa. (nimeni nu ma auzea).
asistenta, asa beata cu era, incerca sa ma tine. (a reusit din prima, nu ma puteam misca oricum)
Dupa ce a scos acul, am paralizat complet (nu imi mai simteam nici o parte a copului)... M.am trezit dupa 2 ore (tot cu aceeasi greata si cu durerea de cap.
Vine asistenta si imi spune:
- aveti nivelul de fier din organism crescut.
- aha, inteleg. ( nici nu era de mirare, la ce barna mi.am luat in cap).. tot eu adaug.
-e grav?
-nu, pana maine va externam.
eu nu stiiam daca sa ma bucur sau nu... ma gandeam doar la ea, poate o vad din nou..... dar ma gandeam si la boschetarul care mi.a furat bani... in tot acest timp nu m.a sunat nici un prieten. (oare pentru ca mi.a fuat si telefonul?!.. noo, e imposibil.)
A doua zi m.am trezit in fata spitatului doar in pijamal(hainele au disparut.. erau de firma si cred ca le.a luat asistenta sa le spele)... Vantul sufla rece prin gaurile care le aveau pijamalele.
Deodata apare ea. de data acasta cu o alta masina.. opreste langa mine, lasa geamul jos si imi spune:
- esti bine?
Eu ma uit lung la ea si adaug.
-mda.
-vin-o in masina sa te incalzesti.
eram in dubii, nu stiiam ca sa fac.. inima imi spunea sa intru, creirul.. creierul era inca afectat de la barna de metal... pana la urma am intrat. Intradevar, era cald in masina. Imi runc privirea pe bancheta din spate si vad o sticla de Perfect Votka. Am incercat sa o iau, dar nu ajungeam... Ea vazand asta a inceput sa zambeasca... Eu am intrat in transa. Eram cucerit de zambetul ei (si de sticla de pe bancheta din spate)..
Deodata vad ca parcheata masina langa o vila. Coboara, iar apoi vine si imi deschide portera.
- coboara jos ( e pleonasm, dar nu am zis eu ca era si desteapta pe langa faptul ca era frumoasa)
eu ma uiam lung pe bancheta din spate si nu stiiam ce sa aleg... Pana la urma am coborat...
Cand am ajuns in fata usii, ea a constatat a isi uitase cheile la servici si a plecat dupa ele... Iar ma lasat balta (macar acum sunt treaz) dar eram in pijamale si deja extremitatile imi erau inghetate. Dupa 30 de minute vine ea.. Avea cheile in mana, dar acest fapt ma lasa rece (la propriu).
In sfarsit intram in casa, m.am dus direct la calorifer (da, era mai rece decat mainile mele. a pornit caldura si dupa 30 de minute deja incepeam sa ma dezghet. Atunci ea ma cheama in bucatarie. Eu am crezut ca imi da ceva de mancare dar ghiciti ce... Pe masa nu era nimic, iar frigiderul era mai gol ca stomacul meu...
Daca vreti continuare, lasati un comentariu mai jos.

Un comentariu: