joi, 3 aprilie 2014

Blesteme, smecheri si familii distruse...

Buna tuturor! Azi vreau sa vorbesc despre ceea ce se intampla in jurul nostru. Am observat ca societatea din ziua de azi se bazeaza pe invidie si barfa. De ce oare? Care este scopul? Ce are oare de castigat "
X" daca il barfete pe "Y"? Va spun eu nu castiga nimic, din potriva totul se va intoarce in potriva lui. O vorba inteleapta spune "Nu face altuia ce nu ti-ai face tie!"
Blesteme. 
Ca sa intelegeti mai bine ce este un blestem o sa va dau un exemplu invatat de la Levi. Corpul uman are o anumita "vibratie". Cand cineva te blesteama nu face decat sa iti scada vibratia. De exemplu cand vii de la scoala/servici si un coleg spune ceva rau despre tine, iti scade vibratia si te face sa te simti rau. Sau te trezesti dimineata suparat si mergi spre servici/scoala si iti spune o fata "Ce draguti esti astazi" Iti creste vivratia si te simti mult mai bine. Toate astea fara sa te atinga.
Smecherii.
Nu e zi cand sa nu vad pe strada smecheri care se i-au aiurea de cei mai mici. Ei nu se gandesc ca totul se va intoarce impotriva lor? Uite asa intr-un moment de scmecherie lovesti pe cineva si cade cu capul de asfalt. Si ce rezulta? Un moment de smecherie = O viata de regrete.
Organizatii mondiale.
Nu stiu cati dintre voi cred, dar in ultimul timp este tot mai clar ca exista aceste organizatii mondiale. Ei nu urmaresc altceva decat sa manipuleze lumea. Cum o fac? Despre asta o sa vorbesc intr-o alta postare. Observ ca in ziua de azi 5 din 10 familii sunt destramate. Chiar si acele familii care sunt unite tot destramate sunt. Nu credeti? Va explic eu acum. Mama ta lucreaza 12 ore, tatal tau la fel. Tu stai la scoala 8 ore. Cand ajung acasa parinti tai ce fac? Tatal tau se uita la meci, mama ta face mancare iar tu scrii teme. Vorbiti maxim 20 de minute pe zi. Asta nu e o familie unita.
Atat pentru astazi daca va placut distribuiti articolul pe Facebook.
Daca vreti partea a II-a lasati un comentariu mai jos.
Cont personal: www.facebook.com/silviusrc
Pagina de Facebook:
www.facebook.com/Agapisilviuofficial

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu