joi, 20 martie 2014

Casa printata 3D...

In Amsterdam, o echipa de arhitecti oladezi vor sa ridica prima casa realizata din parti obtinute cu ajutorul imprimantei 3D.
Ei au pornit proiectul la inceputul acestui an, iar trecatori curiosi pot asista la constructia ei platind un bilet in valoare de 2,5 euro.
Constructia va arata ca o casa traditionala irlandeza, iar arhitectii spun ca va fi gata in aproximativ 3 ani.
După finalizare, clădirea va fi deschisă publicului larg, fiind amenajată ca un muzeu de design, cu 12 camere, dedicate mai multor proiecte de cercetare în domeniul construcţiilor 3D.

Tot la categoria 3D intra si urmatoarea stire: Cei de la Htc vor scoate pe piata un telefon capabil sa faca fotografii 3D. Este vorba de HTC One M8 care va fi prezentat pe 25 martie la Londra la ora 18.00. Va avea 2 camere pe spate cu cate un senzor de 5 ultrapixeli fiecare, cu o marime de 1/3'' si f/2.0
" HTC One M8 va avea un slot microSDXC ce poate avea un card de 128GB. Display-ul va fi inlocuit cu unul de 5'' Super IPS LCD3 de 1920 x 1080 pixeli, protejat de Gorilla Glass 3. Zvonurile spun ca el va veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 800 quad-core si Android 4.4 KitKat si va avea 3 GB de RAM." Spun cei de la yada.ro
Multumesc pentru atentie! Pana joia viitoare nu uitati sa va abonati si sa distribuiti articolul pe Facebook, ca e gratis si ma ajuta mult.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu